21 Ocak'ta Isparta'da düzenlenecek Yıldız Erkekler Türkiye Boks Şampiyonasına hazırlanan Çaykur Rizespor Boks Takımı, şampiyona öncesi kulüpler arası hazırlık maçlarıyla hazırlıklarını sürdürüyor.

Boks takımı antrenörü Aydın Sakal nezaretinde yoğun bir antrenman programı ile şampiyonaya hazırlanan boksörler, bölgedeki boks kulüp takımlarıyla hazırlık karşılaşmaları oynadı.

Antrenör Sakal, yaptığı açıklamada şampiyonaya iddialı bir şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, şampiyona öncesi eksikleri görmek açısından yapılan hazırlık karşılaşmalarının olumlu sonuçlar verdiğini söyledi.

Kulüpler arası yapılan hazırlık maçlarında Çaykur Rizespor Boks Takımı olarak Karadeniz Boks Kulübü, Çevik Boks Kulübü, Araklı Boks Kulübü ve Akçaköy Boks Kulübü ile nefes kesen heyecanlı karşılaşmalar çıktıklarını kaydeden Sakal, "Kardeş takımlarla yapılan karşılaşmalarda hem eksiklerimizi hem de sporcularımızın son durumlarını görme şansımız oldu. Şampiyonaya kadar eksiklerimizi tamamlamak adına çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz ve Türkiye Şampiyonasında ilimizi en güzel şekilde temsil etmeye çalışacağız. İnşallah turnuvadan ilimize madalyayla döneceğiz." diye konuştu.

Sakal, ayrıca kendilerinden  desteklerini esirgemeyen Çaykur Rizespr Kulübü yönetimine de vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

img_1327.jpg

Editör: TE Bilisim