Rizenin Ardeen ilçesinden yayın yapan Radyo Vitamin ve Vitamin Tv'nin konuğu olan Cumhuriyet Halk Partisi Rize İl Başkanı Saltuk Deniz gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu.

Deniz Çaykur Zarar Ediyormu Sorusuna ; Çaykur ben zarar ediyor demiyorum. Bunu kendi bilançolarında zarar ettiğini açıklıyorlar. Kendi bilançolarına baktığımızda zarar ettiğini söylüyorlar. 1 buçuk katrilyona yakın borcu var.

Çaykur Varlık fonuna devredildi.

Geçtiğimiz günlerde önceden varlık fonunda görevli olup şuanda görevde olmayan birisi; ÇAYKUR'un Anonim şirketine dönüştürülme aşamasında sona gelindiğini, çünkü bir şirkete dönüştürülmeden önce şirket olabilmesi için anonim şirketi olması gerekiyor. Bu dönüştürme varlık fonu tarafından hayata geçirilmiş oluyor. Bu Kapsamda Yeni Çaykur Genel Müdürü olan Ekrem Yüce'ni Getirilmesi özelleştirme sürecini hızlandırmaktır.

Chp  İl Başkanı Deniz Konuşamasın da İlerleyen zamanlarda Bir anketin yapılacağını iddia ederek; "Çaykur Genel Müdürlüğünün vatandaş için bir anket hazırladığı bu anketin içerisindeki ilk sorunun da ' Çaykur Özelleştirilmesini istermisiniz?' sorusunun yer aldığı böylebir anket çalışmasının hazırlıklarının olduğunu duyduk" dedi.

Editör: TE Bilisim