Büyük bölümü Çamlıhemşin ilçesi sınırlarında bulunan Kaçkar Dağları Milli Parkı içerisindeki Huser Yaylası'nda bir işletmeci, sisin oluşturduğu ve adeta bulut denizini andıran manzarayı izlemeye gelen ziyaretçiler için kayık yaptı.

Dünya Doğayı Koruma Vakfının, koruma altına alınması gereken 200 ekolojik bölge arasında gösterdiği, Türkiye'nin 3 bin 937 metreyle en yüksek dördüncü dağı olan Kaçkarlar, birçok yaylayı içerisinde barındırmasının yanı sıra 2 bin 500 rakımın üzerine ulaşabilen ziyaretçilerini doğal güzelliğiyle adeta büyülüyor.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde daha çok tercih edilen yaylalarda ziyaretçiler farklı alternatiflerle keyifli zaman geçiriyor.

Ziyaretçiler, genellikle Çamlıhemşin ilçesi sınırları içerisindeki Pokut, Sal ve Huser yaylalarını tercih ediyor. 2 bin 700 rakımlı Huser Yaylası'nda gün batımını ve sisin oluşturduğu manzarayı izlemek isteyenler yoğunluk oluşturuyor. 

Yaylada özellikle sisin oluşturduğu bulutları izlerken salıncakta fotoğraf çektirmek isteyen ziyaretçiler, sıranın kendilerine gelmesini bekliyorlar.

Editör: TE Bilisim