Konferansa konuşmacı olarak Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz davetli olarak katıldı ve konuklara Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemiyle ilgili bilgiler aktardı.

566-003.jpg

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Müftüsü İsmail Yalçın, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Rize Belediye Başkan Yardımcıları, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim görevlileri, STK Temsilcileri, bürokratlar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Konferans Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı.

54-007.jpg

Selamlama konuşmalarının yer aldığı konferansa konuşmacı olarak katılan Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz salonda bulunanlara Türkiye’de Yeni Anayasa ve Başkanlık Sisteminin ne derece önemli olduğunu ve Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlarla ilgili bir konuşma gerçekleştirdi.

df-004.jpg

Konuşmasında Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, “15 Temmuz tarihimize kara bir leke olmuştur. 15 Temmuz’da darbe girişiminde bulunanların hedefi geçmişte rahmetli Adnan Menderes olduğu gibi günümüzde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef almışlardı. Her şeyi hazırlamışlardı ve başarabilmiş olsaydılar onca insanımızı katledeceklerdi. Ama ne oldu Allah’ı ve milletimizi hesaba katmamışlardı. Bu yüzden başaramadılar ve başaramayacaklar. Bu sefer milletimiz darbecilere darbe yapmıştır.

546-003.jpg

Rize Belediyesi birkaç gün önce Atatürk Heykelini bundan sonra törenlerin yapılacağı Rize Valiliği önüne taşıdı diye ortalığı ayağa kaldırdılar. Fitne fesatlarla ellerinden geleni yaptılar. Hakaretler ettiler ama ne oldu amaçlarına ulaşamadılar. 

Eğer millet olarak bu istikrarı bozmazsak, bu ülkeyi karıştıranların oyununu bozarsak, el birliği yaparsak Allah’ın izniyle zafer bizim olacaktır. Yıllarca bizi koalisyonlara mahkûm ettiler. Türkiye hepimizin vatanı ayrım yapmadan kenetlenme zamanı gelmiştir. Kenetleneceğiz ki gücümüzü anlayacaklar. Türkiye Kabe’nin ebabil kuşudur. Türkiye’nin ayağa kalkması demek, bütün mazlum coğrafyanın ayağa kalkması demektir. Liderlerimize sağ iken sahip çıkalım” sözlerine yer verdi.

memursen.jpg

Rize'de Eğitim Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi Rize'de Eğitim Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Editör: TE Bilisim