Rize’de Sır Dolu Kayıp: Bir Aydır Sırra Kadem Bastı Rize’de Sır Dolu Kayıp: Bir Aydır Sırra Kadem Bastı

Saltuk Deniz yayımladığı mesajda, "Rize’nin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü büyük bir sevinç ve heyecanla karşılamaktayım. Vatanına ve bayrağına bağlılığı, Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgisi ile tanınan Rize, Ülkemizin medeniyet meşalesidir. Rize işgal altında olan ülkemizde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, sahip olduğu manevi gücü ve bağımsızlık inancıyla büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek, düşmanı kovmuş ve özgürlüğüne kavuşmuştur” dedi.

Deniz, “Milli birlik ve beraberliğin öneminin daha çok kavrandığı şu günlerde, böyle anlamlı bir günün coşku ile Rize’de ve tüm yurtta kutlanması, ulusal hafızamızı tazeleyecek ve milletimizin ihtiyacı olan birlik ve beraberliğini güçlendirecektir. Bu güzel topraklarda bağımsız yaşamamızı sağlayan başta Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi, halk kahramanlarımızı saygı, minnet ve şükranla anıyor, emanetleri olan bu kutsal toprakların her zaman koruyucusu ve savunucusu olacağımızı da bizzat belirtmek istiyorum” dedi.

CHP Rize İl Başkanı Deniz, “Biliyorum ki 2 Mart tarihi sadece Rize’de değil, Ankara’da, İstanbul’da, İzmir’de, Bursa’da Ülkemizin ve dünyanın saymakla bitiremeyeceğimiz birçok noktasında Rizelilerin coşkulu kutlamaları ile geçmektedir. Kurtuluş Gününü, birlik ve beraberlik duyguları ile kutluyor, çalışmaktan onur, paylaşmaktan gurur duyanların memleketi Rize’nin CHP İl başkanı olarak Rize’ nin Kurtuluşunun tüm ulusumuza kutlu olmasını diliyorum."

Editör: TE Bilisim