Her yıl yapılmakta olan KAMU-SEN Rize İl Temsilciliği temayül yoklamasında üyeler, Türk Sağlık Sen Rize Şube Başkanı Rıfat Terzi’yi oybirliği ile KAMUSEN İl Temsilciliğine seçti.

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonuna bağlı sendikaların şube başkanları, il temsilcileri ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda, 2014-2015 dönemi için Türk Sağlık Sen Rize Şube Başkanı Rıfat Terzi oy birliği ile Kamu-Sen Rize İl Temsilciliğine seçildi.

Bir yıldır Kamu-Sen İl Temsilciliği görevini yürüten Türk Enerji Sendikası eski Şube Başkanı Temel Yaşar’dan görevi devralan alan Türk Sağlık Sen Rize Şube Başkanı Rıfat Terzi konuşmasında, “Şahsıma İl Temsilciliği görevini oy birliği ile layık gören bütün Şube Başkanı, İl Temsilcisi ve Sendika Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

Bayrağı aldığı yerden daha ileriye taşımaya çalışacağını kaydeden Terzi, “Yapacak olduğum çalışmalarımda bütün arkadaşlarımdan destek bekliyorum. Başarı hepimizin olacaktır” diye konuştu.

Türk Enerji Sen Genel Başkan Yardımcısı Temel Yaşar, göreve oy birliği ile seçilen Türk Sağlık Sen Rize Şube Başkanı Rıfat Terzi’ye başarı dileklerini ifade eden kısa bir konuşma yaptı.

Toplantıda, bundan böyle Türkiye Kamu-Sen Rize İl Temsilciliği görevini her yıl dönüşümlü olarak bir Şube Başkanının yapması yönünde eğilim ortaya çıktı.

Editör: TE Bilisim