Geçen yıl yapılan ve taraflı tarafsız bir çok kesimden eleştirilerin odağında yer alan Rize Günleri’nin bu yıl yine çeşitli oyunlar ile yapmak için girişimde bulunan Ankara’da ki bazı dernek yöneticileri, bu hedeflerine ulaştılar. 

Bu yıl yine Rize’yi bu etkinliklerin içine tam olarak katamayan dernek yöneticileri, Rize Günleri’nin Ankara’da başlamasında en büyük pay sahibi olan eski Rize Valisi şimdiki Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfulah Hacımüftüoğlu’nu ve Rize Dernek Federasyonu eski Başkanı Süleyman Basa’yı organizasyona davet etmeyerek büyük bir hatanın altına imza attılar. 

ETKİNLİK RİZE`DE DUYURULMADI 
Ankara’da Rizeli hemşerileri ile bir kavga ortamı yaratan Fatih İslam Karaoğlu ve beraberindeki arkadaşlarının türlü türlü oyunları ardından federasyonu ele geçirme çabaları tutmayınca bu yıl Rize Günleri’ni Rizeliler Derneği ismi ile yapmaya çalıştılar. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Rize’de hiçbir afiş ve duyuru yapmayarak Rizelileri hiçe sayan bu organizasyonda Rize firmalarından çok başka illerin esnaflarına yerler satıldı. 

kaynak:rizedeyiz.com

Editör: TE Bilisim