DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Rize'de seçim çalışmalarını sürdürdü DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Rize'de seçim çalışmalarını sürdürdü

Rize’nin Güneysu ilçesi Asmalıırmak Köyü nüfusuna kayıtlı Rüstem Yanık (42) adlı kişi silahla kendini başından vurarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Rize’de kemençe sanatçısı olan ve uzun bir süre düğünlerde sanatçılık yaptıktan sonra çalışmak üzere gemilere giden Rüstem Yanık, Rize’ye döndükten sonra silahla intihar etti.

Ailevi sorunları ve şeker hastalığı olduğu öğrenilen Rüstem Yanık, dün akşam 17.00 sıralarında Rize’nin Tophane Mahallesi’ndeki evinde şeker hastalığına bağlı olarak hastalığının tedavisi için fazla miktarda ilaç içti. Aldığı ilaçların etkisiyle iİlaç komasına giren Yanık’ın daha sonra silahıyla başından bir el ateş ederek intihar ettiği öğrenildi.

Yaralı olarak Recep Tayyip Erdoğan üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Yanık, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen 21.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Yanık’ın cesedi yapılan otopsiden sonra ailesine teslim edildi.

Cenazenin yarın (Pazartesi günü) Öğle Namazına müteakiben Asmalıırmak Köyü’nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim