Basın Mensupları, Basında yer alan haberlere göre Rizeli Hemşerilerimize müjdeler olsun, Eski Başbakanımız Sayın Mesut Yılmaz Bey`in desteği ile Rize Belediyesine seçilen şu an bağımsız olan bazı Sayın Belediye Meclis Üyeleri bölücü yıkım projelerini adeta desteklercesine hassas günlerde Laz Enstitüsü açan, “Kürt meselesi vardır,muhatap PKK’dır” diyen, Kürtçe kartvizit ve pankart bastıran Fındıklılı Sayın Mehmet Bekaroğlu’nu Rize’ye Belediye Başkan Adayı edeceklermiş, ancak parti belirtmemişler.

İmralı Canisinin yardımcılığına soyunan Sayın Bekaroğlu Rize’de ancak   Kandil’de ki hainlerin bölücü BDP’ye destek amacı ile batıda kurdurdukları  eş başkanlığını Sebahat Tuncel’le Ertuğrul Kürkçü’nün yaptığı HDP’den aday olabilir.

Rize’de teşkilatı olmayan bu partinin de her halde ilk İl Başkanı da bu projenin baş mimarı olduğu gözlenen Sayın Mustafa Mahmutoğlu olacaktır. İl Yönetimi ve Merkez ilçe Başkanı da bu projede yer alan diğer Rize belediyesi Bağımsız Belediye Meclis üyelerinden oluşacaktır.

Bu il teşkilatın kuruluşunun tamamlanmasını müteakip Rize Belediyesinde HDP’nin gurubunun kurulacağı kuşkusuzdur.

Aday tanıtım toplantısının da Rize Kültür Merkezinde Şivan Perver haininin konseri ile başlatılacağı beklenmektedir. Barzani’nin onur konuğu olup olmayacağı ise bilinmemektedir.

Bu ibretlik aile tablosundan en başta bu zevatı Rize Belediye Meclis Üyeliğine seçtiren Eski Başbakanımız Sayın Mesut Yılmaz Bey`in hicap duyacağı kesindir. 

Ama Rizeli bu projelere geçit vermez, bölücü hainlerin yamaklığına soyunanlar Rize’de sokağa bile çıkacak yüz bulamazlar

Ne mutlu Türküm diyene!

O. Cem Kazmaz

MHP Rize İl Başkanı 

Kaynak:ajans53

Editör: TE Bilisim