Sevdiği genç ile buluşmak üzere geçtiğimiz akşam mesai bitiminde çalıştığı hastane karşısındaki Rize Valiliği önünde bulunan üst geçidin önüne gelen Zeynep Şahin, arkadaşları ile birlikte yürürken birazdan başına gelecek sürprizden habersizdi. Genç kızın sevdiği genç tarafından üst geçide bir pankart asıldı ve burada genç kıza evlilik teklifinde bulunuldu.

Zeynep Şahin mesai arkadaşlarıyla beraber Rize Valilik binası önüne geldiğinde çevresinde yaşananları bir süre şaşkınlıkla izledi. Şahin, sevgilisi Halil İbrahim Bağ’ın bir kaç metre ileride kalp şeklinde yapılmış çiçekler ortasında kendisini beklediğini görünce şaşkınlığını üzerinden atarak koşarak sevgilisi Halil İbrahim Bağ'a sarıldı.

Sarılmanın ardından Halil İbrahim Bağ, üstgeçit üzerinde “Evde kirliler çok, aş yapacak tencere yok ve bulaşık çok. Bunların hepsinin bir çözümü var ama sensizliğin yok. Sensiz hayatımın anlamı da yok. Bu hayata anlam katıp hayatım olup Benimle Evlenir misin” yazısını gösterdikten sonra yere çömelerek cebinden çıkardığı yüzüğü sevgilisine doğru uzatarak "Benimle evlenir misin?" dedi. Yaşanan bu duygulu sahne karşısında heyecandan titrediği gözlenen genç kız bir süre sonra üzerindeki şoku atarak sevgilisi Bağ'a sarıldı.
Çevrede bulunan gençlerin arkadaşları da "Mutluluklar sizinle olsun" şeklinde tezahürat yaptı alkış tutarak moral verdi.

Sevdiğinin sürpriz teklifi karşısında Zeynep Şahin, şaşkınlık içerisinde duygularını ifade ederken heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade ederek, “Benim için çok çok sürpriz oldu. Böyle bir şeyi beklemiyordum. Hala şaşkınım. Çok güzel bir duyguydu. Kelimelerle anlatılacak gibi değil. Çok mutlu oldum.” dedi.

Halil İbrahim Bağ ise teklifin ardından yaptığı açıklamada sevgilisine farklı bir şey yaşatmak istediğini ifade ederek, “Önceden planladığım teklifim hava muhalefeti dolayısıyla bazı eksiklikler dolayısıyla istediğim şekilde gerçekleşmemiş olsa da güzel bir sürpriz olduğuna inanıyorum. İlişkimizin evlilik ile sonuçlanacak olması ise benim için en büyük mutluluk kaynağı olacak.” diye konuştu.

Genç çift, nikahlarını da bir daha yaşanmayacak özel bir gün olarak belirledikleri ve nikah tarihlerinin hiç unutulmaması için ardışık sayıların tekrarlanan son yılı olan bugün 11.12.2013 saat 14.15'te (11.12.13.14.15) Rize Belediyesi Nikah Salonunda kıydırdığı belirtildi. 

Editör: TE Bilisim