Güneysu Belediyesi ev sahipliğinde İl Başkanı Hikmet Ayar başkanlığında yapılan toplantıda belediye teşkilat ilişkileri ve belediyelerin yapmış olduğu çalışmaları değerlendirildi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Ayar Kasım ayı içerinde ilçe kongrelerini gerçekleştirdiklerini belirterek, “Kasım ayı içerisinde 12 ilçemizin 11‘inde ilçe kongrelerimiz yaptık. İlçe kongrelerimizle birlikte yeni kadrolarla yeni Türkiye yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. İlçe kongrelerimiz şölen havasında geçti. İl kongremiz de aynı şekilde şölen havasında gerçekleştirip genel başkanımız ve başbakanımız Ahmet Davutoğlu önderliğinde yeni Türkiye yolunda ilerleyeceğiz.” dedi

Ayar, ayrıca şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da ilçelerdeki yeni yönetimlerle belediyelerin uyum içerisinde çalışacaklarından şüphelerin olmadıklarını belirterek, “AK Parti’nin başarısının arkasında ki en büyük paylardan biride teşkilatlardaki alt üst ilişkileri ve uyumlu çalışmaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada birlik beraberlik içerisinde Rize’mize hizmet için çalışacağız.” dedi.

Editör: TE Bilisim