Rize'de Yaşlılar Haftası Kutlamaları Kapsamında Ziyaretler Rize'de Yaşlılar Haftası Kutlamaları Kapsamında Ziyaretler
Avcı konuşmasında, “Muhtarlarımızın çoğu bunu kendilerine yapılmış bir hakaret olarak düşünüyorlar. Bende yüzde yüz aynı fikirdeyim. Hiçbir muhtarın özgür iradesini bir siyasi partinin il başkanının veya teşkilatının elinden almaya hakkı yoktur. Muhtarlarımız da gereken cevabı vermişlerdir” dedi.
 
MHP, CHP, TARAF VE ZAMAN İTTİFAKI
 “Tabloya bakınca Cumhuriyet Halk Parti’sinin birinci sıra adayı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin birinci sıra adayı, gazeteler ise Taraf ve Zaman. Buradan enteresan bir fotoğraf karşımıza çıkıyor” şeklinde konuşan Avcı, yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Bu haberi yayınlayan gazeteler il başkanlığının böyle bir şey yapıp yapmadığıyla ilgili soruşturma yapma ihtiyacı hissetmezler mi? Şu haberi birinci sayfanıza koyarken il başkanına ulaşma ihtiyacı hissetmez misiniz? Elinizde bir belge varsa o belgeyi yerleştirirsiniz, haberinizi yaparsınız. Biz her türlü rekabete açığız.  Rekabeti edebe mugayir konulara taşıdığınız, edep dışı işlere ve yalana ve iftiraya taşıdığınız zaman, AK Parti bunun karşısında dik bir şekilde durur ve durmaya da devam edecektir” dedi.

“KAZMAZ BUNUN CEVABINI VERSİN”
Avcı, MHP Rize Milletvekili Adayı Cem Kazmaz’ın kendi sözlerini çarpıttığını söyleyerek, “Cem Beyin yapmış olduğu açıklamada iki tane çarpıtma vardır. Ben bunu Cem beye hiç yakıştıramıyorum. Seçime iki gün kala böyle bir manipülasyona girmek doğru değildir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin öyle bir koalisyonla bir araya geleceğini hiçbir zaman söylemedim. Söylemeyi de düşünmüyorum. Güya ben demişim ki “Devlet Bahçeli AK Parti’yi Rize’de eleştirmedi Giresun’da eleştirdi”. Asla ben böyle bir şey söylemedim. “Recep Tayyip Erdoğan’ı Giresun’da acımasızca eleştiren Devlet Bahçeli Rize Cumhuriyet Meydanı’nda Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili bir tek kelime niye söylemedi?” ben bunu söyledim. Bunun cevabını versin” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim