Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rize Belediye Başkanı Adayını Prof. Dr. Reşat Kasap’ı Açıklamasının Ardından Gözler İlçelere Çevrildi Ancak, Beklenen Açıklama Bir Türlü Gelmeyince Vatandaşın Sabrı da Merakı da İyiden İyiye Taştı.

1 Hafta İçerisinde, Israrla Lazhaber Merkezine Gelen Yoğun Telefonlarda Vatandaşlar AK Parti Adaylarının Ne Zaman Açıklanacağının Sorarken, Tüm Dikkatler ise Ankara’dan Gelecek Olan Habere Kilitlendi.

BUGUN (C.TESİ) AÇIKLANACAKTI AMA OLMADI!
İlçe Belediye Başkan Adaylarının, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı başkanlığında en geç 14 Aralık Cumartesi gününe kadar Rize’de düzenlenecek aday tanıtım toplantısında açıklanacağı duyurulmuştu ancak, sözde kaldı.

GÖZLER HİKMET AYAR’IN AÇIKLAMALARINA ÇEVRİLDİ!
Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize’deki Aday Adaylık Sürecinde İlçe Belediye Başkan Adaylarının 15 Aralık Pazar Gününe Kadar Açıklanacağını Duyurmuştu Ancak, AK Parti’nin Şuan Adaylık Açıklaması İle İlgili Hiçbir Hazırlığının Bulunmaması, Beklenti İçerisinde Olan Halkı İyiden İyiye Meraklandırıyor. Şimdi Dikkatler, 15 Aralık Pazar gününe çevrildi.

Lazhaber olarak Rize ve Ankara merkezli gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonucunda, İlçe Adaylarının 15 Aralık Pazar günü ya da önümüzdeki hafta içerisinde açıklanabileceği öğrenildi.

İLÇELERİN BÜYÜK BİR KISMI BELLİ OLDU AMA AÇIKLAMA YOK
Rize'nin ilçelerinin Belediye Başkan adaylarının büyük bir kısmının belirlendiği, ancak bazı ilçelerde meydana gelen sıkıntılar sonucu aday belirleme çalışmalarının tamamlanmadığı öğrenildi.

Bu kapsamda en çok oyu alacak olan adayın belirlenmesi için halk anketlerine devam edilidiği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim