Kaçkar zirve faaliyetine ilave olarak 3000 rakımda  yoga yapma keyfini yaşayan katılımcılar bizler için Sevgi hocanın kampta olması büyük bir şans olduğunu ifade ettiler. Yoga hocası Sevgi Karaca yaptığı açıklamada '' KDRK nın yapmış olduğu Dağcılık şenliğini yaşamak için ilk kez katıldığım böyle bir etkinlikte Yoga için kendimi çok farklı bir ortamda buldum.  Kaçkarlar yoga için inanılmaz motivasyon sunmakta, diğer katılımcıların ilgisi ile çok güzel dakikalar geçirdik. Kaçkarların Dağ turizmi yanında yoga turizmi olarak ta değerlendirilmesi gerektiğine inanıyorum'' dedi

Rize'de Eğitim Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi Rize'de Eğitim Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Karaca, Dağcılık ve yayla şenlikleri esnasında Kaçkarlarda 3000 rakımda yoga pratiği yapma şansımız bulduklarını belirterek, şöyle devam etti:“Tarif etmesi zor,benzersiz bir deneyimdi.Dağların yüceliği karşısında küçücük kalan egomuz ile bedenlerimizi yeryüzünün ve gökyüzünün o saf ve güçlü enerjileriyle uyumlamaya çalıştık. Orada olmanın size kattığı yoğun yaşam enerjisiyle bu taşıdığımız bedenlerin aslında beton duvarlar içinde yaşamak için değil tabiat ile iç içe yaşamak için yaratıldığını fark ediyorsunuz.

Asana pratiklerimiz sırasında doğaya tam bir teslimiyet hissiyle çoşku,denge ve derin bir gevşeme yaşadık.O yükseklikte tabiatın durağanlığı ve kusursuz sadeliği zihnimizi de rahatlattı.Yaradanın,yaşamın ve dağların bize sundukları karşısında şükran duygusuyla dolduğumuzu hissettik.Unutulmaz,eşsiz bir deneyim oldu,emeği geçen herkese teşekkürler.

Editör: TE Bilisim