Rize Pazar bölge trafik istasyon Amirliği İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Tarafından Organize Edilen Proje kapsamında "Ağaç yaş iken eğilir" ata sözünü örnek alarak Hüseyin Sarıoğlu ilk ve ortaokulu 2.sınıf öğrencilerine trafik kurallarını anlattı.

Hüseyin Sarıoğlu Okulunu Ziyaret eden Rize Pazar bölge trafik istasyon Amirliği komiser yardımcısı Akif Karaduman 9’u trafik polisi olmak üzere Toplam 10 polis memuru, geleceğin büyüğü 30 minikle baş başa 3 saat geçirdi. Çocuklara hediyeler ve Trafik Güvenliği Broşürleri veren polisler, trafik kuralları ile sokakta nasıl davranmaları konusunda bilgiler verdi. Minikler de sorularıyla zaman zaman polisleri şaşırttı. Polis Amcalarını can kulağı ile dinleyen minikler, kendilerine anlatılan kurallara harfiyen uyacakları sözünü de verdiler.

Rize Pazar bölge trafik istasyon Amirliği Komiser Yardımcısı Akif Karaduman; İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Tarafından Organize Edilen Proje kapsamında okullardan gelen her türlü davete cevap verdiklerini, gençlerin, küçüklerin yasalara saygılı bireyler olarak yetişmesi için üzerlerine düşeni yaptıklarını belirtti.












Editör: TE Bilisim