Pazar ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanı Mustafa Memoğlu, odamızda düzenlediği basın toplantısında odamız seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.
seçimlerin 03 nisan 2018 salı günü düzenleneceğini belirten Memoğlu, sabah 08.00’de başlayacak olan oy verme işlemlerinin 17.00’de sona ereceğini ifade etti.

Pazar Hamidiyede Sinemakell Beauty Palace açıldı Pazar Hamidiyede Sinemakell Beauty Palace açıldı

Pazar ticaret ve sanayi odası’nın Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten başkan Memoğlu, “arzumuz tüm üyelerimizin gelip oylarını kullanmasıdır. seçimlerde demokrasinin bütün kurul ve kurallarıyla işlemesini sağlamak görevimizdir. bu yüzden tüm üyelerimizi 3 nisan tarihinde yapacağımız seçimlerde oy vermeye davet ediyorum” dedi.

29 GİRİŞİMCİLERE SERTİFALAR VERİLDİ

Memoğlu yepmış olduğu açıklamada sertifikalarını alan 29 girişimci kardeşlerimiz’den yeni işyeri açacak olanlara 50 bin lira hibe 100 bin TL desteklerden yararlanacaksınız.

yeni iş yeri kuracak geç girişimci kardeşlerime  ; nereye gideceğini bilene dünya bile yol veriyor.önce kontrol edin sonra itimat edin büyük düşünüp küçük adımlar atacaksınız ticaretin küçük sırları bunlar tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum.


TOBB İMKANLARDAN KİMSE YARARLANAMIYOR

Eskiden şirket kurmak için günlerce uğraşılıyordu, şimdi ise bir bardak çay içene kadar şirketini kurmuş olacak. 2018 ististam seferberliği kapsamında 3 yıl boyunca her artı bir istasham için 1 yıl süreyle tüm vergileri ssk pirimleri ödemeyecek, teşfik miktarı aylık 887 TL kişi başı iş veren işçisine saedece net asgari ücret 1603 tl ödeyecek.kadınlar ve engelliler ististamına süre 1,5 yıla uzatıldı,imalat ve bilişim sektöründe faliyet gösteren iş yerlerinin teşfik miktarı 2029 tl kişi başı ayreten her çalışan için 100 tl asgari ücret desteği verilecek.

YÖNETİM KURULU İZİN VERİRSE TEKRAR ADAYIM

Biz bir ekiple yola çıkmıştık, ben bir dönem başkanlık yaptım ekip arkadaşlarım  bir dönem daha başkan olmamı ısrar edince bende kabul ettim bir dönem daha adaylığımı açıkladım.

Editör: TE Bilisim