Devrim Kantoğlu'nun çekilmesiyle iki liste ile gidilen CHP Pazar İlçe Kongresinde mevcut Başkan Adnan Solak’ın aday olmadığı seçimde emekli öğretmen Yaşar Karahan ve CHP Parti Okulu Öğretim elemanı Kazım Balta’nın listeleri yarıştı. Yapılan seçimler sonrası Kazım Balta CHP Pazar İlçe Başkanı oldu.

Pazar Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan kongre, divan teşekkülünün oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. İki aday için oy kullanılan kongreye Divan Başkanı seçilen CHP Kırıkkale Millet Vekili Ahmet Önal, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, ilçe başkanları, diğer partilerin temsilcileri ve partililer ile delegeler katıldı.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Yapılan seçimlerde 110 delegeden toplam 99 oy kullanılırken Yaşar Karahan 35 oy, Kazım Balta ise 64 oy alarak Pazar’ın yeni CHP ilçe başkanı Balta oldu. 

eni başkan Balta, herkese teşekkür ederek, "Yapılan kongremizin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. İlk günkü aşkla partimizi iktidar yapana kadar gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.  

Takla atan araç ağaçların sayesinde uçuruma düşmekten kurtuldu: 4 yaralı Takla atan araç ağaçların sayesinde uçuruma düşmekten kurtuldu: 4 yaralı

Editör: TE Bilisim