Karadeniz kültürü doğası ve her tür anlamda sosyal ortamda okuyucularına ulaştıran PATİKAA.COM 3 yılını geride braktı. Sayfasında okurlarına teşekkür ederek ilerliyen zamanlarada daha büyük projelerle okuyucularına ulaşacaklarını bildirdi. Patikaa.com un 3 yılına istinaden şu açıklama yapıldı.

%100 Karadeniz sitesi olan patikaa.com’un yayın içeriği de hepinizin malumu üzerine siyaset ve 3.sayfa haberlerinin yer almadığı tamamen kültür-sanat, çevre-doğa, turizm ve tarih ağırlıklı bir internet sitesi.

İlk kez bu tarzda Karadeniz bölgesinde bir internet sitesini zorluklarını zaman zaman yaşasak ta okuyucularımızın bize verdiği destekle üç yıl gibi kısa sürede çok büyük kademeler kat ettik.

Karadeniz’de yapılmayan bir anlayışla içeriğimize uygun olarak okuyucularımıza haberlerimizi ve bilgilerimizi paylaştık. Öylesine güzel geri dönüşümler aldık ki bu bize daha büyük şevk verdi, umut erdi.

Bu üç yılda bu satırlara sığmayacak başarılarda elde ettik. Yeterli mi asla. Bizler Karadeniz halkının sağduyusuna inanan yayın kurulu olarak ileriye dönük çok daha büyük işler yapacağımızı biliyoruz. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda sürdürüyoruz.

Son zamanlarda performansımızda bir düşüş olduğunun da farkındayız. Onun içinde affınıza sığınıyoruz

Klasikleşmiş Karadeniz sitesi tabusunu yıkan patikaa.com, İlerleyen zamanlarda çok daha iyi yerlere geleceğinden şüpheniz olmasın.

Bize üç yıl gibi kısa sürede bugünlere taşıyan tüm okuyucularımıza sonsuz şükranlarımızı sunarız.

İyi ki varsın Karadeniz!

Editör: TE Bilisim