Meteoroloji hafta sonuna dair hava durumu tahmin raporunu açıkladı. Buna göre; cuma günü başta İstanbul olmak üzere 34 ilde sağanak yağış bekleniyor. Cumartesi günü içinse 6 ile kar yağışı uyarısında bulunan meteoroloji, yağışlar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün önümüzdeki haftaya ilişkin hava durumu tahmin raporuna göre; aralarında İstanbul, Bursa, Kütahya ve Eskişehir’in de olduğu 34 il için sağanak uyarısı yapıldı.

Cuma günü yağış beklenen ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istenen iller şöyle;

İstanbul, Aksaray, Nevşehir, Bursa, Kütahya, Kocaeli, Eskişehir, Kayseri, Sakarya, Rize, Düzce, Giresun, Zonguldak, Karabük, Çankırı, Çorum, Bilecik, Yalova, Bolu, Kırşehir, Konya, Karaman, Hatay, Samsun, Amasya, Tokat, Sivas, Trabzon, Gümüşhane, Bartın, Yozgat, Mersin, Ordu ve Sinop.

Meteoroloji Rize ve Doğu Karadeniz'i uyardı! Yoğun kar yağışı geliyor Meteoroloji Rize ve Doğu Karadeniz'i uyardı! Yoğun kar yağışı geliyor

6 İLDE CUMARTESİ GÜNÜ KAR BEKLENİYOR

Hava durumu tahmin raporuna göre; cumartesi günü; Erzurum, Van, Bayburt, Ardahan, Kastamonu ve Hakkari’de karla karışık yağmur bekleniyor.

Karadeniz ve Güneydoğu’nun bir çok ilinde de cumartesi günü sağanak yağmur beklentisi var.

Editör: TE Bilisim