Karadeniz medyasında son zamanların en büyük şoku ise Samsun’da yaşadı. Türkiye’nin en büyük üç bölge gazetesinden biri olan Haber gazetesini, Samsun’un ilk ve tek uydu kanalı olan Haberaks TV’yi, bölgenin en çok dinlenen radyolarından Haber Radyo’yu, zengin içeriği ile HaberHayat dergisini bünyesinde bulunduran Haber Medya Grubu kapandı.

Bu gelişme Samsun’da ve bölgede büyük bir şok etkisi yaşanırken, Karadeniz medyasında bu tip gelişmelerin devam edilmesinden endişe ediliyor.

İşte Haber Medya Grubu’nun açıklaması

Haber Medya’dan veda

Haber Medya Grubu, bugün itibariyle yayın hayatına son vermiştir, Haber Medya Grubu’nun bir ailesi olan tüm okuyucularımıza ve dinleyicilerimize teşekkür ederiz.

Türkiye’nin en büyük üç bölge gazetesinden biri olan Haber Gazetesi, Samsun’un ilk ve tek uydu kanalı olan ve en çok izlenen televizyonu Haberaks TV, bölgenin en çok dinlenen radyosu Haber Radyo, zengin içeriği ile HaberHayat dergisi, zirvede olan internet gazeteciliği ile büyük bir bölgesel medya grubu olan Haber Medya Grubu, bugün itibariyle yayın hayatına son vermiştir.  Bölgesel anlamda gücüyle, yurt içi-yurt dışı yayınlarıyla ve kurumsal kimliği ile Türkiye’nin en büyük bölgesel medya gruplarından biri olan Haber Medya Grubu, doğru ve tarafsız yayıncılık ilkelerinden taviz vermeden, bu zamana kadar yayın hayatına devam etti. Haber Medya Grubu’na daima güvenen, her sabah bayiden gazetede alan, evinde, dükkanında Haberaks TV izleyen, Haber Radyo dinleyerek, aracında seyahat eden, tüm gelişmeleri Haber Gazetesi internet sitesinden takip eden kısacası Haber Medya Grubu’nun bir ailesi olan tüm okuyucularımıza ve dinleyicilerimize teşekkür ederiz.

Drakula 4 bin hektar fındık söktürdü! Drakula 4 bin hektar fındık söktürdü!

Editör: TE Bilisim