Kardemir Karabükspor, geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği forması giyen Ferhat Görgülü'yü renklerine bağladı. Kulüp binasında Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül'ün katıldığı imza töreninde Görgülü ile iki yıllık sözleşme imzalandı. Kardemir Karabükspor'da olmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Görgülü, takımın başarısı için çalışacağını söyledi.

Yeni sezonda daha iyi bir takım olacaklarını belirten Gül, "Bizi iyi bir sezon bekliyor. Orta sahada 10 numara mevkiine bir transfer yapacağız. Önceliğimiz bu yönde. Birde kanat oyuncusu transfer edeceğiz. Transferi 1 ya da 2 oyuncu ile noktalamayı düşünüyoruz. Geçen sezondan oluşmuş omurgası olan hazır bir takımımız var. İyi bir takımımız olduğuna inanıyoruz. Yeni hocamız ve yeni oyuncularımızla takımımız güç kazanacaktır. Geçen seneden daha iyisini başaracaktır" diye konuştu.

Gül, 1 Temmuz’da Bolu’da 2 haftalık kampa gireceklerini, 18-30 Temmuz tarihleri arasında ise Slovenya’da ikinci etap kamp çalışmalarını yaptıktan sonra Ankara’da TSYD kupasına katılarak yeni sezona başlayacaklarını açıkladı.

Meteorolojiden Doğu Karadeniz için çığ uyarısı Meteorolojiden Doğu Karadeniz için çığ uyarısı

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim