Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak

Lök, Gökçekışla ve Topçu köylerinde etkili olan sağanak ve dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Lök köyü ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı ile beyaza büründü. Yağışın ardından birçok küçükbaş hayvan sele kapılarak telef olurken, büyükbaş hayvanların bulunduğu mandıralar da yıkıldı. Birçok evin bahçe kapısı ve duvarları da selde yıkılırken, araçlarda da maddi hasara yol açtı. Köyde ulaşımı sağlayan üç köprü de kullanılamaz hale geldi.
Kentte yollarda biriken sular da sürücülere zor anlar yaşattı. Yozgat-Boğazlıyan yolu Büyükincirli mevkiinde sel sularının taşıdığı ağaç kütükleri, trafiğin kapanmasına ve uzun araç kuyrukları oluşmasına neden oldu. Trafiğin akışını engelleyen devasa kütükleri yoldan kaldırmak araç sürücülerine kaldı. Araçlarından inen sürücüler, yolun ortasında bulunan kütükleri kaldırarak trafiğin akışını sağladılar.

Kaynak: IHA

Editör: TE Bilisim