Kilis'te ailesi tarafından zorla evlendirilmek isteyen 16 yaşındaki Suriyeli kız, ikinci kattaki evlerinin balkonundan aşağı atladı. Yaralanan genç kız, erkek kardeşi M.H. tarafından darp edilerek eve doğru sürüklendi. Olay yerine gelen polisler, genç kızın ağabeyi ve aesini gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Kilis Kartalbey Mahallesi Fidanlık Sokak'ta bir apartmanın ikinci katında ailesi ile birlikte yaşayan Suriye uyruklu D.H. (16) bir süredir kendisini evlenmeye zorlayan aesi F.K. ve ağabeyi M.H. ile tartıştı. Öğle saatlerinde yaşanan olayda, D.H. evin balkonuna çıkarak aşağıya atladı.

Olayda ağır yaralanan D.H., erkek kardeşi M.H. tarafından darp edilerek eve götürüldü. Yaralı halde zorla eve doğru sürüklenen D.H.'yi gören vatandaşlar, polisi arayarak olayı ihbar etti. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri genç kızın ağabeyi ve aesini gözaltına aldı. Sağlık ekipleri ise ilk müdahaleyi yaptığı D.H.'yi Kilis Devlet Hastanesine götürdü. D.H.’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 

Rize’de ilk teravih namazı kılındı Rize’de ilk teravih namazı kılındı

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim