THY'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamasında, "Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nuri Yazıcı ve Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan Vekili Prof. Dr. Cemal Şanlı bugün itibariyle görevlerinden istifa etmiştir" denildi. 
 
Mehmet Nuri Yazıcı kimdir?
1949 Rize doğumlu olan Mehmet Nuri Yazıcı, 1975 yılında İstanbul Üniversitesi / İktisat Ticari İlimler Akademisinden mezun oldu. 1990-1991 yıllarında Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Brüksel Baş Konsolosluğunda görev yaptı. 1994 – 2008 yıllarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği ve Başkan Danışmanlığı yapan Mehmet Nuri Yazıcı evli ve bir çocuk babası.
 
Prof. Dr. Cemal Şanlı Kimdir?
1950 yılında Manisa'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1977 yılında mezun oldu. 1977 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Uluslararası Özel Hukuk Kürsüsüne asistan oldu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Uluslararası Özel Hukuk Ana Bilim Dalı Başkanı. Uluslararası Özel Hukuk Konularında ve Özellikle Uluslararası Tahkim alanında yayınlanmış pek çok kitap, makale ve monoğrafisi bulunuyor. Evli ve dört çocuk babası.
Editör: TE Bilisim