Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul Havalimanı'nda Taksiciler Kooperatifinin açılışına katıldı. Davul ve zurnalarla karşılan Yıldırım, taksici esnafından İstanbul seçimleri için tam destek aldı. Açılışa yüzlerce taksici araçlarıyla birlikte katıldı.
Taksici esnaf odaları başkanları ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın konuşmalarının ardından kurdele kesimine geçildi.

“1 milyar 800 milyon toprak hareketi oldu”

İstanbul Havalimanı'nın bulunduğu bölgenin eski durumunu anlatan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, “Bu havalimanının yapma kararını hayata geçirmemiz 3 yılımızı aldı. Bizzat her gün her kurumla doğrudan takip etmek suretiyle şahsım olarak bu projeyi ancak 3 yılda uygulama noktasına getirdik. Bu havalimanıyla ilgili çok şey konuşuluyor. Bu vesileyle gerçekleri bir kez daha vatandaşlarla İstanbullularla paylaşmak isterim. 76 bin dönüm bir arazi üzeri üzerinde kurulu bir havaalanında araziyi düzlemek için 1 milyar 800 milyon toprak hareketi oldu. Bunun bir hesabını yaparsanız sıradan bir iş olmadığını görürsünüz” şeklinde konuştu.

Kaynak: IHA

Editör: TE Bilisim