Diyarbakır’ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda, yaklaşık 500 kilogram amonyum nitrat, 2 adet büyük tüp, 2 adet küçük tüp, 15 adet şemsiye ve muhtelif yaşam malzemeleri ele geçirildi. 

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, ''İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, her türlü terör eylemlerinin engellenmesi maksadıyla sorumluluk bölgesinde gerekli tedbirlerin alınmasına devam edilmektedir.

Bu bağlamda, 12 Ağustos 2017 Cumartesi günü Lice ilçesi Türeli Mahallesi bölgesindeki bölücü terör örgütü mensubu ve işbirlikçilerini etkisiz hale getirmek maksadıyla, 12-13 Ağustos 2017 tarihleri arasında operasyonel faaliyet icra edilmiştir. Operasyon sonucunda tespit edilen sığınakta, yaklaşık 500 kilogram amonyum nitrat, 2 adet büyük tüp ve 2 adet küçük tüp, 15 adet şemsiye, 50 kilogram şeker ile muhtelif yaşam malzemesi, 1 çuval iç çamaşırı ve çorap ile 1 adet terörist kıyafeti ele geçirilmiştir. Cumhuriyet savcısının talimatı ile yaşamsal malzemeler yerinde imha edilmiş, 1 adet araç ile delil niteliği taşıyan diğer malzemeler incelenmek üzere muhafaza altına alınmıştır. Olay şüphelisi 4 şahıs gözaltına alınmayı müteakip adli işlemlere başlanılmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve Teröristle Mücadele kapsamında icra edilen operasyonel faaliyetlere artan bir azim ve kararlılıkla devam edilmektedir'' denildi. 

Kredi kartı nakit avans faiz oranlarında değişiklik Kredi kartı nakit avans faiz oranlarında değişiklik

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim