Elazığ'da kayınbabasının mezarını ziyareti sırasında arı sokan kadın hayatını kaybetti. Kadın, babasının mezarının yanında toprağa verildi.

2 çocuk aesi Ayten Küçükarslan'ı (43), arefe günü Asri Mezarlığı'nda kayınbabasının mezarındaki otları temizlerken arı soktu. Arıya karşı alerjisi olan Küçükarslan, bir anda boğazının şişmesi sonucu nefes alamadı. Kalbi duran Küçükarslan, yanındakilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yeniden hayata döndürülen kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

"5 DAKİKA İÇİNDE ZEHİR ETKİSİNİ GÖSTERMİŞ"

Küçükarslan'ın cenazesi bugün Hacı Remzi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı'nda aile kabristanlığına ae ve babasının mezarının yanına defnedildi.

Olayı anlatan yengeni Harun Çanakçı, "Arefe günü Asri Mezarlığı'na aile büyüklerini ziyarete gitmiş. O sırada bir otu koparayım derken eline bir arı yapışmış. Arı sokması sonucu 5 dakika içinde zehir etkisini göstermiş. Arı zehrine karşı bir alerjisi de varmış. O zehir 10 dakika içinde soluk borusunu kapatmış. Şişme olmuş ve nefessiz kalmış. Daha sonra kalp duruyor, ambulans geliyor. Doktorlar yarım saat içinde geri döndürmeyi başardılar. Fakat ilerleyen saatlerde kalp durunca bir daha döndüremediler. Biz de şaştık kaldık" dedi.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim