Tekirdağ’da Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Hayrabolu yolu üzerinde kurulan canlı hayvan pazarında yoğunluk sürüyor. Tekirdağ’da kurbanlık satışı yapan Malkaralı İrfan Akkaya, daha önce 3 koç kurbanlığa bir oğlak hediye verince kurbanlıklarını daha çabuk satmaya başladı. Akkaya bulunun üzerine bir kampanya daha başlatarak dana alana bir de koç hediye edeceğini söyledi.

"Pazar yerinde hareket olsun diye düşündüm"
Kurban satıcısı İrfan Akkaya, "3 koça bir oğlak eşantiyon dedik. Alışverişler hızlansın diye pazar yerinde hareket olsun diye. Bugün de gördünüz bu danayı sizin yanınızda verdim, bu kuzuyu da yanında eşantiyon verdim. Niye? Alışveriş olsun halkımıza satmak için bu kampanyayı düşündüm. Dün 3 koça 1 oğlak eşantiyon deyince müşterim fazlalaştı" dedi.

THY'den yurt içi uçuşlarda indirimli bilet kampanyası THY'den yurt içi uçuşlarda indirimli bilet kampanyası

"Satışlardan memnunum"
Danaları bitirmek üzere olduğunu da belirten Akkaya, "Şimdi de bu danaları bitirmek üzereyim. Satışlardan memnunum. Şu ana kadar 18 tane dana sattım. Ama tabi yanında koç veriyorum eşantiyon, kendim bakıp yetiştiriyorum. 1 sene 2 sene hizmet ediyoruz, hakikatten bakıcılık kolay bir iş değil. Bu sıcakta karşılığını bekliyoruz. Bu kampanyayı da esnaf olduğumdan dolayı yapıyorum. 3-5 kuruş para kazanmak için" diye konuştu.

Aklına gelen her kampanyayı deneyecek
Kurbanlık dana, koç ve oğlak satışı yapan Malkaralı İrfan Akkaya Kurban Bayramı süresince elindeki tüm hayvanları satabilmek için aklına gelen bütün kampanyaları deneyeceğini de ifade etti.

Halil Dağ

 

Kaynak: IHA

Editör: TE Bilisim