Son dakika haberine göre; Kenan Sofuoğlu Fransa'da kaza geçirdi. Meydana gelen kazanın ardından Millî motosikletçi Kenan Sofuoğlu hastaneye kaldırıldı. İşte Kenan Sofuoğlu'nun sağlık bilgileri ile ilgili son durum. Supersport'ta şampiyonluk mücadelesi veren ve bu hafta sonu Magny-Cours'a şampiyona lideri olarak gelen Sofuoğlu, antrenman seansında geçirdiği kazadan yara almadan kurtulmayı başarmıştı ancak aynısı sıralamalardaki kaza için geçerli olmadı.

Bugün art arda talihsiz haberler aldık. Önce STK1000 şampiyonluğu için Toprak Razgatlıoğlu'nun antrenman seansında düştüğü haberi gelirken, sonrasında Kenan'ın sıralamalarda düştüğü haberi geldi.

Sıralamaların son dakikalarında pole pozisyonu için hızlı tur atan Sofuoğlu'nun düşmesi sonucu seans kırmızı bayrakla durduruldu.

Cübbeli Ahmet Hoca kalp krizi geçirdi Cübbeli Ahmet Hoca kalp krizi geçirdi

Pist üstünde yapılan ilk kontrollerin ardından Kenan, leğen kemiğinde acı olduğu için hemen Neverts Hastanesi'ne kaldırıldı.

BU GECE AMBULANSLA TÜRKİYE'YE GETİRİLECEK!

Dünya Supersport Şampiyonası'nda yarışan Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu kaza geçirdi. Bel ve kalçasında kırık tespit edildi. Sofuoğlu bu gece ambulans uçakla Türkiye'ye getirilecek.

Editör: TE Bilisim