Batıda sıcaklıklar bıraz yükseldi ancak sert rüzgarlar etkisini sürdürüyor bu nedenle hissedilen sıcaklıklar yine oldukça düşük.
 
NTV Meteoroloji Editörü Gökhan Abur'un verdiği bilgiye göre, yurttaki hava durumunu değerlendirdi Balkanlardan bulunan ve ülkemizin özellikle Ege, Marmara ve Batı Karadeniz ile iç kesimlerini etkisi altına alan poyrazlar oldukça sert esmeye devam ediyor bu da hissedilen sıcaklıkları düşürüyor.
Yağışlanr hafifledi, karla karışık yağmur yüksek kesimlerde devam ediyor.
 
Batı Kardeniz'in iç kesimlerinde kar var. Doğu'da ise havanın soğumasıyla birlikte Erzurum, Kars, Ardahan arasındaki bölgede kar yağışı yoğunlaştı. Gün içinde Van-Hakkari boyunca kar olacak.
 
SİBİRYA SOĞUKLARI GELİYOR
 
Önümüzdeki hafta özellikle pazar gününden itibaren bizi soğuk bir hava bekliyor. Sibirya kökenli soğuk hava hızlı bir şekilde bize doğru ilerleyecek. Pazar gününden itibaren Çarşamba gününe kadar ülkenin tümünü etkisi altına alacak. Çok soğuk hava beraberinde yağış da getirecek. Sıcaklıklar azalacak ve yağışlar yoğun bir şekilde Ocak'ın 5-6-7'si günlerinde İstanbul başta olmak üzere ülkenin kuzey ve iç kesimlerinde, yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacak.
Editör: TE Bilisim