SGK uzmanı tarih verdi, 1 milyon yeni EYT'li geliyor SGK uzmanı tarih verdi, 1 milyon yeni EYT'li geliyor

Henüz geçtiğimiz aylarda kurulmasına rağmen adını önde olan STK’lar arasına yazdıran Ahde Vefa Platformu, gündemden düşmeyeceği ve anlamlı ziyaretleri ile adından çok söz ettiriyor. Analiz Uzmanı Taner Akkuş imzalı platformun başkanlığında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nuran Kırlak oturuyor.

Ziyarette, İBB Meclis Üyesi ve Ahde Vefa Platformu Başkanı Nuran Kırlak, yönetimi ve üyeleri yanısıra Tügva Beylikdüzü sorumlusu Onur Çavuşoğlu, Analiz uzmanı Taner Akkuş, Diyanet radyoları sorumlusu Reyhan Sevinç ve Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun ablası Melike Taşkesenlioğlu’da bulundu. 

Ziyarette Ahmet Durkaya, Ülkemizin bekası ve refahı için hizmetleriyle toplumun gönlünde taht kurmuş değerlerimizi hatırlamak amaçlı kurulan bu platformu kutluyorum. Unutulmaya terkedilmiş değerlerimizi ahde vefa ile hatırlayarak geride kalan ailelerini ve çocuklarını değerli hissetmelerini sağlamak çok anlamlı bir hizmet. Bu vesileyle Analiz uzmanı kıymetli kardeşim Taner Akkuş‘a ve İBB Meclis üyesi Nuran Kırlak başkanımıza da kurumum ve şahsım adına çok teşekkür ederim. Biz de kurumum olarak çok amaçlı hizmetlerle kursiyerlerimiz iş birliği ile toplumumu yarınlara hazırlarken, istihdam öncesi eğitimle mesleki alan açma ve mevcut alanları da zenginleştirmeye önem veriyoruz. Medya platformu olarak da, özellikle toplumun ahlaki etik değerlerini yozlaştıran senaryolarla hazırlanan gerek dizi programlarına gerekse de film yapımlarıyla mücadeleye devam ediyoruz. “Evlilik programları gibi ör ve adetlerimize yönelik ahlaki olmayan batı kültürünü empoze eden yayınların kaldırılmasında da rolümüz çok büyük” diyerek sözlerini noktaladı.

Platform, Çanakkale Valiliği ile yaşlılar haftası, Abdulhamid Han’ın torunu Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu ile iftar programı, Darûlaceze Başkanlığı Gül dağıtımı, Üstad Necip Fazıl Kısakürek ailesine ziyaret, Kabe’de İmamlık yapan ilk ve tek Türk Nimetullah Hocaefendi’ye ziyaret, Türkiye’nin en büyük Sivil toplum kuruluşlarından olan Kıyamder iş birliği ile erzak yardımı dağıtımı, Safranbolu Belediyesi ile Kültür turları, İBB iş birliği ile alışveriş yardımı çekleri dağıtımı, sanatçılar Cengiz Kurtoğlu, Ekin ve Küçük İBO olmak üzere, Avcılar Engelliler Derneği, Di̇plomatlar Birliği ve Yıldırım Gürses’in oğlu Beyazıt Gürsesi genel merkezinde ağırlayarak çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerde bulundu.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim