Son iki seçimde de Türkiye birinciliği elde eden Rize, tüm Türkiye'nin gündemine oturduğu gibi ulusal kanalların da ilgisini çekmeye başladı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde alınan birincilikten sonra TRT'nin meclis taksi programı halkın nabzını ölçmek için bu haftaki çekimlerini Rize'de gerçekleştirdi. Bu haftaki bölümü için Rize'de çekim yapan Meclis Taksi'nin konuğu ise AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal oldu.

TRT'nin Rize'de çekmiş olduğu Meclis Taksi programı TRT haber ekranlarında 17 Ağustos 2014 Pazar günü saat 23.00'te yayınlanacak.

Program dolayısıyla Karal, Rize caddelerinin arka sokaklarında ve Güneysu'da meclis taksinin direksiyonuna geçerek müşteri taşıdı. Müşteriler ilk bakışta direksiyonda Karal'ı görüp şaşırsalar da sonradan duruma alışıp samimi bir sohbet havası yakaladılar.

Karal, müşterilerini gidecekleri yere kadar götürürken yol boyunca da hem cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili hem de Rize'nin sorunlarıyla ilgili sohbet etti.

hasan-karal-rize-caddelerinde-meclis-taksiyle-musteri-tasidi-1.jpg

Karal, çekimler sonrası yaptığı açıklamada Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olduğu bu haftada bu programa konuk olduklarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: TRT'de hafta da bir yayınlanan meclis taksinin bu hafta ki konuğu bizdik. Özellikle bu programın bu haftaya tevafuk etmesi çok anlamlı. Sayın başbakanımızın cumhurbaşkanı olduğu bu haftada TRT'nin bizi davet etmiş olması bizim için çok anlamlı.  Bugün Rize caddelerinde, sokaklarında Güneysu'ya varan bölgelerde müşteri taşıdık. Hemşerilerimizi meclis taksi ayrıcalığıyla seyahat ettirme imkânı bulduk. Onlarla sohbet ettik. Bu programla birlikte Rizeli hemşerilerimizin duygularını anlatım noktasında kamyonu katkı sağlamış olduk diye düşünüyorum. Çok güzel bir program oldu. Ben tekrar TRT'ye ve Meclis Taksi program yapımcılarına çok teşekkür ediyorum.

Editör: TE Bilisim