AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MYK toplantısında uyum yasaları ve iç tüzükle ilgili olarak medyanın sürekli bilgilendirilmesini istedi.

RÖNTGENİ ÇEKİLDİ

Önceki gün yapılan AK Parti MYK toplantısında ana gündem maddeleri iç tüzük değişikliği, uyum yasaları ve kongre hazırlıkları oldu. Toplantıda bayram sonrası başlaması ve yıl sonuna kadar bitirilmesi planlanan kongrelerle ilgili takvimlendirme çalışması yapılırken referandum performanslarına bakılarak hangi ilde nasıl bir yapılanmaya gidileceği konusunda değerlendirmelerde bulunuldu. Bütün illerin adeta röntgeni çekilirken, teşkilatların mercek altına alındığı bildirildi.

BAHÇELİ İLE TEMASA GEÇİN

MYK’nın diğer önemli gündem maddesi iç tüzük değişikliği ve uyum yasaları oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sürecin hızlandırılmasını bir kez daha istediği belirtildi. Erdoğan’ın bu süreçte, MHP ile referandum döneminde yapılan iş birliğinin devam ettirilmesini, MHP lideri Devlet Bahçeli ile temasa geçilmesini istediği de bildirildi. İç tüzük konusunda CHP’ye bir heyet gideceği ancak HDP’ye heyet gönderilmeyeceği belirtildi. 

TÜRKİYE GAZETESİ

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim