Son dakika: MEB resmen duyurdu... 1 Nisan'da okullar tatil mi? Son dakika: MEB resmen duyurdu... 1 Nisan'da okullar tatil mi?

Doğu Güneydoğu’daki oyların önemini vurgulamak isterim. Güneydoğu Anadolu bölgesindeki tüm illerde 10 ila 20 puanlık artışlar olduğunu görüyoruz. İnşallah bu sonuçlar ülkemizin önünde yeni bir dönemin başladığının müjdecisi olacaktır. Gerek halk oylaması sürecinde gerekse sandık başında tercihini evet yönünde ortaya koyan herkese, şahsıma gösterdikleri güven ve teveccüh için şükranlarımı sunuyorum.

YARINDAN İTİBAREN...

Bugün oyumu kullanırken de ifade ettiğim gibi bu anayasa değişikliği herhangi bir değişiklik değildir. Bu farklıdır ve bu çok çok anlamlıdır. Türkiye tarihinde ilk defa, tamamen TBMM ve milletimizin iradesiyle böylesine önemli bir değişime milletimiz karar vermiştir. Cumhuriyet tarihimizde ilk defa tamamen sivil siyaset eliyle yönetim sistemimizi değiştiriyoruz. Bu bakımdan bu çok çok çok önemli. Yarından itibaren ülkemizi gerekli tartışmalarla yormak yerine hedefe odaklanmamız gerekir.Bu sistem 2019 seçimiyle yürürlüğe girecek. Milletimizin kararlarına saygı duyulmalı"

HUBER KÖŞKÜ ÖNÜNDE HALKA SESLENDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, basın toplantısı sonrası Huber Köşkü'nde halka seslendi. Erdoğan burada yaptığı konuşmada şunları söyledi;

" 7 düvelin nasıl saldırdığını gördünüz. Ama milletim boyun eğmedi, bölünmedi. Sizlerle beraber yapacağımız çok iş var. Bilesiniz ki, bu bizim yola çıkışımızın ilk anı değil, biz şu anda zaten yoldayız. Şimdi vites değiştirerek çok daha hızlı gideceğiz. Bunlar hep bize patinaj yaptırdılar. Artık Allah'ın izni ile patinaj yapmayacağız. Türkiye çok daha büyük adımları atmak üzere muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkacak. Şurada bir saat içinde toplandınız. Bu nasıl bir sevdadır. Bu millete hizmetkar olmaktan daha büyük bir mutluluk olabilir mi? Biz bu güne kadar projelerimizle konuştuk.

ATI ALAN ÜSKÜDAR'I GEÇTİ HABERİNİZ YOK

Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş. Bazı TV'lerde bu neticeyi küçümsemeye çalışanlar var. Boşuna uğraşmayın. Atı alan Üsküdar'ı geçti haberiniz yok. Bundan sonra beraber yapacağımız çok iş var. 

Buradan Sayın Binali Yıldırım ve Devlet Bahçeli'ye özellikle teşekkür ediyorum. Dik durdular, gruplarına sahip çıktılar. AK Parti'ye gönül veren kardeşlerime, MHP'ye gönül veren kardeşlerime teşekkür ediyorum
 

Editör: TE Bilisim