MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun “İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesinin binasına T.C. ibaresini ekledi. Bu da Bahçeli'ye kapak olsun” sözlerine sert tepki gösterdi. Bahçeli “Sevsinler senin kapağını. Önde T.C. tabelasını koyarlar, arkada HDP ile buluşur, Kandil'in destek mesajından mutluluk duyarlar” dedi.

MHP lideri Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında yaptığı konuşmada, Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) İstanbul seçimleri ile ilgili haklı ve meşru itirazları görüştüğünü ve adaletli bir kararla milletin yüreğine su serptiğini belirterek şunları kaydetti:

YSK oy çokluğuyla hakkın, halkın ve hukukun tercümanı olmuştur. Bu çerçevede İstanbul seçimleri üzerinde yapılan tartışmalara son verilmiştir. YSK'nın vermiş olduğu kararı alenen karalamak, çarpıtmak, darbe olduğunu söylemek, kurul üyelerine çete üyesi, hukuk cinayeti işlediler gibi itham ve iftiralarda bulunmak kirli bir ağızdır, yanlı bir bakıştır, yanlış bir değerlendirmedir, sakat bir zihniyetin sızlanmasıdır.

Rize’de ilk teravih namazı kılındı Rize’de ilk teravih namazı kılındı

Kaynak: IHA

Editör: TE Bilisim