Bugünün gazete manşetlerini sizler için derledik. 10 Mart Cuma gazete manşetlerinde Rus askerlerin YPG arması takması bulunuyor. Türkiye gazetesi manşetinde ‘Suriye’de ABD’nin ardından Rus askerlerde terör örgütü YPG’nin armasını taktı. İşin daha da ilginci skandal görüntü komutanların Antalya zirvesini yaptığı sırada çekildi.’ Sözleri yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart seçimleri benim için bir final Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart seçimleri benim için bir final

DİĞER GAZETELER İÇİN TIKLAYINIZ

Hürriyet gazetesi manşeti: ‘Sır merkezine operasyon’ Askeri sanayi ve teknoloji alanında Türkiye’nin en stratejik şirketi olan ASELSAN’da görev yapanlara ilişkin FETÖ soruşturmasında 53 kişi gözaltına alındı.

Sabah gazetesi: ‘Darbeci hainlere urganlı öfke’ Marmaris suikastçıları adalete hesap verirken, halk öfkesini mahkeme önüne taşıdı. Vatandaşlar, idam edilmesini istedikleri hainlerin üzerine urgan attı.

Habertürk gazetesi: ‘Yeni ihanet aplikasyonu’ ByLock’u deşifre olan FETÖ, popüler oyun görünümlü bir simgeyle kamufle ettiği yeni gizli mesaj ağını devreye soktu.

Akşam gazetesi: ‘Kandil ablası’ Türk bakanları sürekli engelleyen Almanya söz konusu terör örgütü olunca her türlü serbestliği tanıyor.

Güneş gazetesi manşeti: ‘Nazilik yapma o zaman’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türk bakanların gurbetçilerle buluşmasını engelleyen Almanya’ya verdiği tarihi ayar sonrası Merkel yalvarmaya başladı. Alman şansölye ‘Bize Nazi demeyin’ dedi.

AMK gazetesi manşeti: ‘Sirtaki’ Avrupa Ligi son 16 turunda Kara Kartal, 36.dakikada Cambiasso’nun golüyle geriye düştü. 53.dakikada Atina’da Sirtaki yapan Aboubakar temsilcimize beraberliği getirdi.


 

Kaynak: IHA

Editör: TE Bilisim