Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart seçimleri benim için bir final Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart seçimleri benim için bir final

Fatsa ilçesinde kepçe operatörü babasının izinden giden 5 yaşındaki Muharrem Emre Aynacı, yaşıtlarından farklı olarak iş makinesi ile zaman geçiriyor. Operatör olan babasını izlerken iş makinesi kullanmayı öğrenen ve babasının kontrolünde bir süredir ekskavatör kullanan Muharrem Emre Aynacı, ailesine oyuncaklarını da iş makinesi olarak aldırıyor. Boyundan ve yaşından büyük işlere ilgi gösteren Muharrem Emre'nin gelecekteki hedefi ise polis olmak ve ek iş olarak da operatörlük yapmak.

Ekskavatörü kullanmak için sabah erkenden kalkıyor

Babasının kullandığı ekskavatörü kullanmayı çok sevdiğini, bu merak uğruna erken kalmayı göze aldığını söyleyen minik Aynacı, “İş makinesini kullanmayı çok seviyorum. Babam kullanıyordu ben de merak ettim ve çok seviyorum bu makineyi kullanmayı. Babam sabah işe giderken ben de erken kalkıyorum ve işe başladığında ben de kullanmak istediğimi söylüyorum. Beraberce sürüyoruz. İlk olarak kepçeye toprak dolduruyorum sonra kontrollü şekilde kepçeyi boşaltıyorum. Büyüyünce polis olmak istiyorum, ek iş olarak ta operatörlük yapacağım” dedi.

Kaynak: IHA

Editör: TE Bilisim