İzmir Emniyetinde bomba imha uzmanı olarak görev yapan kadın polis, kentin simgesi Saat Kulesinin de bulunduğu Konak Meydanından akşam saatlerinde aldığı şüpheli paket ihbarıyla harekete geçti. Nasıl bir sürprizle karşılaşacağından habersiz sözde olay yerine giden kadın, bomba imha kıyafetini giyerek erkek arkadaşının bıraktığı şüpheli pakete doğru yaklaştı.

Senaryo gereği diğer birimlerde görevli polislerin de çevre güvenliği aldığını gören vatandaşlar ise o anları saniye saniye kaydetti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde birden beliren ve bomba imha uzmanı olduğu ifade edilen kişi, elindeki çiçeklerle kız arkadaşının karşısına çıktı. Olayın aslını anlayan vatandaşlar genç çifte alkış tutarken, meslektaşları da onlara çaldıkları sirenlerle destek verdi.

Genç adam, diz çöküp arkadaşlarının patlattığı konfetiler eşliğinde kız arkadaşına evlenme teklifi ederken, “evet” cevabını alınca alkışlar daha da şiddetlendi. Bu ilginç evlenme teklifine şahitlik eden İzmirliler ise “Bomba gibi evlenme teklifi” yakıştırmasını yaptı.

ALİ GÖZETEN

Kaynak: IHA

Editör: TE Bilisim