Anadolu üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 3 ders sınavına girmek isteyen öğrenciler için sınava giriş yerleri ve sınav tarihi için geri sayım başladı. Mezun olmak isteyen Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri en fazla 3 derse kadar kaldıkları dersleri bu sınav aracılığıyla verebilecek. AÖF 3 ders sınavıyla ilgili tüm detayların içeriklerine haberimizden erişebilirsiniz.

AÖF 3 DERS SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri için yapılacak olan üç ders sınavı 22 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirileceği belirlendi.

Bununla birlikte sınav giriş belgeleri de sınavdan bir hafta önce Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi resmi web sitesi üzerinden alınabileceği bilgisine ulaşıldı.

Sigara paketleri değişiyor Sigara paketleri değişiyor

AÖF SINAVINA GİREBİLMEK İÇİN ŞARTLAR NELERDİR?

Mezun olmak isteyen öğrencilerin güz ya da yaz döneminde başarısız oldukları dersler için kayıt yaptırması gerekmektedir. Mezuniyeti bekleyen öğrencilere ilişkin Anadolu Üniversitesinin resmi web sitesinden açıklanan duyuruya göre, ders notları DZ veya YZ olan öğrencilerin bu sınava giriş haklarının bulunmayacağını da bildirdi.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim