Son dakika: MEB resmen duyurdu... 1 Nisan'da okullar tatil mi? Son dakika: MEB resmen duyurdu... 1 Nisan'da okullar tatil mi?

Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu davasının ikinci duruşması bugün Çağlayan Adliyesi'nde görüldü. 60. Asliye Ceza Mahkemesi, Ahmet Kural'a üç ayrı suçtan toplam 16 ay 20 gün ceza verdi ve cezayı erteledi. Dava sonrasında açıklama yapan Ahmet Kural, görgü tanığı komşusu Hacı İlyas Göçmen'in, mahkemede dinlenmediğini söyledi.

Kural'ın avukatı Sibel Aydın ise tanık Hacı İlyas Göçmen'in, olay günü saat 05:30 civarında sabah namazına kalktığı sırada Sıla'yı arabasına binerken gördüğünü ve 'Bir şiddet olayı olsa duyardık' dediğini ifade etti.

"Hiç adil bir yargılama olmadı"

Ahmet Kural yapmış olduğu basın açıklamasında, "Söylendiği gibi cezalar yok. Ertelenen cezalar var. Hiç bir şekilde cezaları, atılan iftiraları kabul etmiyorum. Bir üst mahkeme daha var. Kesinlikle siddet uygulamadım. Bu iki sevgilinin arasında geçen bir tartışmaydı, olaylar buraya kadar geldi. 2009'da yaptığım bir hatamla ilgili bir belgeyi burada gösterdiler. Bu çok yanlış. Mahkemede de söylediğim gibi hodri meydan. Konuyla ilgili test istedim. Mahkemeden Sıla Hanım'ın da benim de uyuşturucu testine girmemizi istedim. Taleplerimiz dinlenmedi" dedi.

Kaynak: IHA

Editör: TE Bilisim