Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu “ABD’nin kuyruğuna takılmasaydık Suriye bu hale gelmezdi” dedi. Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) kampının son gününde eğitimcilere seslenen Karamollaoğlu Orta Doğu’da sınırların tekrar çizildiğini söyledi ve ekledi:
“Müslümanları birbirine vurduruyor. Bölgede kutuplaşma ve kamplaşma oluşturuyorlar. Biz bu oyuna karşı uyandırmalıyız. İslam âlemini uyandırmalıyız. Uyuma numarası yapanları uyarmalıyız ve uyandırmalıyız. Bu bölge daha önce bu kadar karmaşık hale gelmemişti. Ancak şimdi çok karmaşık hale geldi. Milyonlarca Müslüman öldü. Maalesef ABD’nin tuzağına düştük.”
'Türkiye'nin yekvücut olması gerekiyor'
Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Operasyonu’na da değinen Karamollaoğlu konuşmasına şöyle devam etti:
“Ordumuzun yanındayız. Şehit verilmeden bitmesi en büyük temennimiz. Türkiye’nin bu operasyonda yekvücut olması gerekiyor. Hükümetin bu konuda muhakkak sürekli bilgi vermesi gerekiyor. Çünkü bu milli bir meseledir. Bunun için iktidara büyük görev düşüyor. Tabii, ABD’nin kuyruğuna takılmasaydık Suriye bu hale gelmezdi. ABD ile hareket edenler en büyük darbeyi kendisinde görür.”

Son dakika: MEB resmen duyurdu... 1 Nisan'da okullar tatil mi? Son dakika: MEB resmen duyurdu... 1 Nisan'da okullar tatil mi?

Kaynak: http://islamianaliz.com/haber/abdnin-kuyruguna-takilmasaydik-suriye-bu-hale-gelmezdi-62799#sthash.lbtFnj2L.zhbXwYuc.dpbs

Editör: TE Bilisim