Oskar Fischinger, özel günleri ve isimlerin doğum, ölüm yıllarını atlamayan arama motoru Google tarafından doodle yapıldı. Animasyon alanında güzel işler sergilemek isteyen Oskar Fischinger, bu konuda her türlü gayreti ortaya koymuştur. Tek amacı çalışmalarının daha da ileri safhalara gitmesi olan animatör, farklı malzemeleri bir araya getirerek yeni keşifler gerçekleştirmiştir. Peki, Oskar Fischinger kimdir? İşte, tarihe damga vuran isim hakkında detaylı bilgiler

BURSLULUK SINAV SONUÇ TARİHİ

2016 - 2017 eğitim yılı içinde MEB tarafından yapılan Parasız Yatılılık ve Bursluluk (PYBS) sınav sonucu 18 Temmuz'da açıklanacak. Henüz resmi bir tarih olmamasına karşın PYBS sonuçları açıklanır açıklanmaz bu sayfadan öğrenebilirsiniz. PYBS sonuç ekranı ise "http://www.meb.gov.tr" ve "http://odsgm.meb.gov.tr" internet adreslerinde ilan edilecek. Sonuçlar adreslere posta yoluyla gönderilmeyecek ve bu iki site dışında hiç bir yerden açıklanmayacak.

Bursluluk sınavını kazanıp onay alan öğrenciler 3 ayda 475 TL burs alacak. Burslar öğrenci velileri aracılığıyla öğrenci adına açılacak olan banka hesaplarına yatacak.

PYBS BURSLARI NE ZAMAN VERİLECEK?

Bursluluğu hakkını kazanan öğrencilerin bursluluk işlemleri okul müdürlüğü tarafından ilgili burs döneminde e - Burs Modülü üzerinden gerçekleştirilecektir. Bursluluğun devamı veya sona ermesine ilişkin iş ve işlemler “Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Resmi Okullarda Yatılılık, Bursluluk, Sosyal Yardımlar ve Okul Pansiyonları Yönetmeliği’nin 18. Maddesine göre yapılacaktır.

Rize’de ilk teravih namazı kılındı Rize’de ilk teravih namazı kılındı

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim