TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Of ilçesinde mahalle muhtarları, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ilçede mahalle muhtarlarıyla toplantı yapan Zorluoğlu, sorun ve talepler konusunda istişarede bulundu.

Esnaf ziyareti de gerçekleştiren Zorluoğlu, vatandaşlarla sohbet etti.

Göreve geldikleri günden itibaren tüm ilçeleri ziyaret etmeye azami gayret gösterdiklerini belirten Zorluoğlu, "Seçim döneminde sadece Ortahisar'a değil, 18 ilçenin tamamına adaletli ve hakkaniyet anlayışı içerisinde hizmet götürme politikamız olacağını ifade etmiştik. İlk 2 yılda buna yönelik önemli adımlar attık" dedi.

Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesinin artık sadece Ortahisar'a ve diğer ilçelerin kırsalına hizmet götüren bir belediye olmadığına işaret ederek, "Görev süremiz içerisinde bir taraftan kırsal mahallelerimizin başta içme suyu ve yol meseleleri olmak üzere altyapı sorunlarına çözüm getirirken, diğer taraftan da ilçe belediye başkanlarımızla beraber ilçe merkezlerimize de Büyükşehirin mührünü vurmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Of'ta otopark, pazar yeri ve plaj projeleri bulunduğunu ifade eden Zorluoğlu, kırsal alanda Büyükşehir Belediyesinin ağında olan yerlerdeki eksikliklerinin de giderilmesi konusunda çaba gösterdiklerini vurguladı.

Editör: TE Bilisim