SAMSUN (AA) - AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, mahalle ziyaretleri yaptıklarını belirtti.

Bakır, Kadın Kolları Başkanı Emel Erdoğan Acı, Gençlik Kolları Başkanı Seyit Ahmet Demircioğlu ve Yönetim Kurulu üyeleriyle kırsal Tepecik, İdrisli, Muhsinli, Seyitali, Çayırlı Beyköy, Cekakkı, Atayurt ve İkizdere mahallelerini ziyaret ettiklerini söyledi.

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet edip sorun ve taleplerle ilgili istişarelerde bulunduklarını anlatan Bakır, ziyaret edilmeyen mahalle, çalınmadık kapı, dokunulmadık gönül bırakmayacaklarını söyledi.

- Havza'da Vefa Sosyal Destek Grubu görevlisi Belediye çalışanlarına teşekkür belgesi

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Kaymakamlık tarafından gönderilen teşekkür belgelerini Sosyal Vefa Grubu'nda görev alan Belediye personeline verdi.

Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen belge teslim töreninde yaptığı konuşmada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde görev alan personele gösterdikleri gayretlerden ötürü teşekkür ederek, "Başta gıda ve temizlik malzemesi ihtiyaçlarının temini olmak üzere muhtelif ihtiyaçlarını karşılamak suretiyle vatandaşlarımıza hizmet verildi. Koronavirüs salgınının önlenmesi sürecinde alınan tedbirler doğrultusunda vatandaşlarımızın mağduriyetini en aza indirmek gayesiyle gecelerini gündüzlerine katarak milletimiz için canla başla görev aldılar." dedi.

Özdemir, daha sonra Havza Vefa Sosyal Destek Grubu'nda görevli Muhammet Gür, Hüseyin Doğruer, Recep Akça, Bayram Açış ve Suat Şengül'e belgelerini verdi.

Editör: TE Bilisim