SAMSUN (AA) - Samsun Valisi Zülkif Dağlı, 1-7 Mayıs Karayolları Trafik Haftası dolayısıyla jandarma ve emniyette görevli trafik ekiplerini başarılarından dolayı ödüllendirdi.

İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal ve İl Jandarma Komutanı İbrahim Güven ile trafik ekiplerini makamında kabul eden Dağlı, personelin trafik bilincinin en üst düzeye çıkarılmasının yanı sıra, ön koltuklarda olduğu gibi arka koltuklarda da kullanıldığında trafik kazalarındaki ölüm oranlarını en aza indirdiği tespit edilen, can güvenliği açısından büyük önem arz eden emniyet kemerinin kullanımı konusunda vatandaşların bilgilendirilmesi amacıyla düzenlenen etkinliklerde üstün gayret ve fedakarlık gösterdiğini kaydetti.

Dağlı, Samsun İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü Astsubay Kıdemli Başçavuş Serdar Silay, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı 14. Trafik Tim Komutanı Uzman Jandarma Vlll Kademeli Çavuş Ömer Acar ve Havza İlçe Jandarma Komutanlığı 25. Trafik Tim Komutanı Uzman Jandarma VII Kademeli Çavuş Murat Kambur'a başarı belgesi verdi.

Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesinde görevli polis memurları Ahmet Demirçakır, Hüseyin Karaoğlu ve Büşra Hız da başarı belgesiyle ödüllendirildi.


Editör: TE Bilisim