KARABÜK (AA) - Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, "Yapacağımız hizmet binasıyla üyelerimize ve Karabükümüze yakışır modern bir yapıyı kazandıracağımızı umuyoruz." dedi.

Mehmet Mescier, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun yıllar hizmet verdikleri mevcut hizmet binasının fiziki yapısının yetersiz olduğunu, yeni bir hizmet binasının yapımına göreve geldikleri ilk günden itibaren çaba sarf ettiklerini söyledi.

Kent merkezindeki eski belediye binasının olduğu alana yeni hizmet binasının yapılacağını anlatan Mescier, "Yapacağımız hizmet binasıyla üyelerimize ve Karabükümüze yakışır modern bir yapıyı kazandıracağımızı umuyoruz. Odamızın yeni hizmet binası yapımı konusunda açmış olduğumuz yapım ihalesinde iki değerli firmamız teklif vermişti. Oda meclisinden oluşturulan ihale komisyonumuz teklif dosyalarını inceleyerek ihaleyi neticelendirmiştir. İhale komisyonumuz tarafından belirlenen ve en uygun fiyat teklifini veren odamız üyesi Çebioğlu Yapı San.ve Tic. Ltd. Şti. ile yapılan pazarlık sonucunda ihalemiz neticelendirilmiştir. İhalemize katılan ve teklif veren iki firmamıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz." diye konuştu.

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem (4) Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem (4)

Mescier, "Firmamızla yasal süreçler ile ilgili işlemleri tamamladıktan sonra yeni hizmet binasının temelini en kısa zamanda atmayı temenni ediyoruz. Bir yıldan daha az bir süre içerisinde üyelerimize ve şehrimize yakışır bir hizmet binasının yapımını gerçekleştirmiş olacağız. Bu süreçte bizlere destek veren oda meclisimize ve üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim