KARABÜK (AA) - İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, beraberinde Halk Eğitim Merkezi Şube Müdürü İkram Yılmaz ve eğitmenler ile Karabük Valisi Fuat Gürel'i ziyaret etti.

Halk Eğitim Merkezi bünyesinde devam eden kurslar ve yürütülen diğer çalışmalar hakkında Akbaş ve beraberindeki heyetten bilgi alan Vali Gürel, Halk Eğitim Merkezi çalışmalarına önem verdiğini ifade ederek, eğitmenlere ve personele çalışmalarında başarılar diledi.

Kurs eğitmenleri de desteklerinden dolayı Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel'e teşekkür ederek günün anısına tablo hediye etti.

- Jandarmadan kan bağışı

İl Jandarma Komutanlığı, Türk Kızılayın 153. kuruluş yıl dönümü Jandarma Teşkilatının 182. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında, "Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır" sloganıyla kan bağışında bulundu.

- KBÜ'de "2. Online Sosyoloji Seminerleri"

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sosyoloji Kulübü, Türkiye'nin farklı üniversitelerinden alanında uzman katılımcılarıyla "2. Online Sosyoloji Seminerleri"ni gerçekleştirdi.

KBÜ, bir ay süresince toplam 8 ana oturumun ve iki alt oturum yer aldığı ve 1500'ün üzerinde katılımcının ağırlandığı seminerlerde, birbirinden farklı konu başlığında birçok üniversiteden akademisyenleri ve dinleyicileri ağırladı.

- KBÜ Mimarlık Bölümü öğrencilerinden başarı

Rönesans Holding’in gelecek nesillerin daha sağlıklı ve çevre dostu yapılarda yaşaması için üniversite öğrencilerine sürdürülebilirlik kültürünü kazandırmak hedefiyle bu yıl yedincisini düzenlediği "Sürdürülebilir Geleceği Tasarla" yarışmasından KBÜ Mimarlık Bölümü öğrencileri iki ödülle döndü.

- KBÜ Kurucu Rektör Merhum Prof. Dr. Burhanettin Uysal'ın ruhuna hatim ve dua

KBÜ Kurucu Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal için kampüs alanındaki camide hatim ve dua okundu.

İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Tuğrul Tezcan, Dr. Öğr. Üyesi Fatih Turay, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Göregen tarafından Yasin-i Şerif okundu.

Programa Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, Uysal ailesi ile akademik ve idari personel katıldı.

Programın ardından Uysal'ın oğlu Dr. Şamil Uysal ve yakınları taziyeleri kabul etti.

- Safranbolu'da altyapı çalışmaları devam ediyor

Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından yürütülen yağmur suyu hattı ve yangın hidrantı için su hattı çalışmaları devam ediyor.

Vatandaşlardan gelen taleplerin değerlendirildiğini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, "Vatandaşlarımızın mağduriyetini en kısa sürede çözmek ve olası arızaları azamiye indirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu anlamda gece gündüz demeden var güçleriyle çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm birimlerimizle birlikte tek amacımız Safranbolu'ya hizmet." ifadelerini kullandı.


Editör: TE Bilisim