SAMSUN (AA) - Havza'ya bağlı kırsal mahalle muhtarları, Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i ziyaret etti.

Mesudiye Mahallesi Muhtarı Süleyman Altın, Esenbey Mahallesi Muhtarı Selahattin Tekbıyık, Şeyhkoyun Mahallesi Muhtarı Muharrem Akbaş ve Şeyhsafi Mahallesi Muhtarı Ahmet Ergin, Özdemir'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Rize'de depremzede çocuklar için etkinlik düzenlendi Rize'de depremzede çocuklar için etkinlik düzenlendi

Görüşmede mahallelerde yapılan hizmet ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Özdemir, muhtarların ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Mahalle muhtarlarımız halkın talep ve isteklerinin yerel yönetime ve ilgili kurumlara iletilmesi, hizmet ve faaliyet süreçlerinin takibi gibi birçok alanda önemli bir işlev yerine getirmekte. Havza Belediyesi olarak ilçemizin birçok yerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem kırsal hem de merkez mahallelerimizde ekiplerimiz hizmetlerimizi yerine getiriyor. Yapılan çalışma planlarımız muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda şekillendiriliyor." dedi.


- Havza Belediyesinden larva ilaçlaması

Havza Belediyesi Veteriner Hizmetleri tarafından sivrisinek, karasinek ve kanatlı haşereler ile mücadele kapsamından larva ilaçlama çalışması yapıldı.

Belediye Veteriner Hizmetleri ilaçlama ekibi tarafından ilçe merkezinden geçen Hacı Osman Deresi ve Tersakan Irmağı yatakları, çöp toplama merkezi, geri dönüşüm atık toplama alanı, sebze pazarı, atık su kanalları ve çöp konteynerlerinde larva ilaçlaması gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, uçkun ve haşerelere karşı ilaçlı mücadele çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini belirterek, "Haşere ile mücadelede kullanılan ilaçlar doğal dengeye zarar vermeyen ilaçlar. Hiçbir şekilde çevreye zarar verilmemektedir." diye konuştu.


Editör: TE Bilisim