Afrin'de süren "Zeytin Dalı Harekatı"nda şehit düşen Piyade Üstçavuş Fatih Mehmethan'ın cenazesi helallik alınmak üzere son kez Ümraniye'deki evine getirildi. Eşinin üniformasını giyen Rize'nin Fındıklı ilçesi Sulak Köyünden olan şehit eşi Gamze Mehmethan, tabut başında gözyaşı döktü. Şehidin 4 aylık eşi Gamze Mehmethan giydiği askeri üniforma ile eşinin tabutunu karşıladı ve "Kalk da bana gel" diye seslendi. Gamze Mehmethan bu sözlerin ardından eşinin tabutunun başında gözyaşlarına boğuldu.

Afrin'de süren Zeytin Dalı Harekatında şehit düşen Piyade Üstçavuş Fatih Mehmethan'ın naaşı, helallik alınmak üzere son kez Ümraniye'deki baba ocağına getirildi. Burada şehidi, babası Mehmet, annesi Nihal ve eşi Gamze Mehmethan, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Eşinin üniformasını giydiği gözlenen Gamze Mehmethan, tabut başında uzun süre gözyaşı döktü. "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganlarıyla son kez evine getirilen şehit Fatih Mehmethan için dua edildi.

Fındıklı'da feci kaza: 2 ölü Fındıklı'da feci kaza: 2 ölü

Şehidin naaşı helallik alınmasının ardından cenaze namazı için Pendik'te bulunan 15 Temmuz Şehitler Camii'ne doğru yola çıktı.

sehit-esi-gamze-mehmethan,-tabut-basinda-gozyasi-doktu-(3).jpgsehit-esi-gamze-mehmethan,-tabut-basinda-gozyasi-doktu-(4).jpgsehit-esi-gamze-mehmethan,-tabut-basinda-gozyasi-doktu-(6).jpgsehit-esi-gamze-mehmethan,-tabut-basinda-gozyasi-doktu-(7).jpg

sehit-esi-gamze-mehmethan,-tabut-basinda-gozyasi-doktu-(1).jpgsehit-esi-gamze-mehmethan,-tabut-basinda-gozyasi-doktu-(2).jpgsehit-esi-gamze-mehmethan,-tabut-basinda-gozyasi-doktu-(5).jpg

Editör: TE Bilisim