CHP Fındıklı İlçe Başkanlığı tarafından Tuncer Ergüven Sosyal tesislerinde düzenlenen etkinliğe CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce, partililer ve vatandaşlar katıldı. 
 

İnce burada yaptığı konuşmada, cumhurbaşkanını yüce divana göndermek için şu anda gereken 413 milletvekilini 400'e düşürdükleri yalanı söylediklerini ifade ederek, " Yalanın kuyruklusu. Şu anda ne yapıyorlar. Bir kişi hem başbakan olacak. Hem cumhurbaşkanı olacak.  Hem kulüp başkanı, hem teknik direktör, hem kaptan, hem oyuncu, hem kaleci, hem hakem olacak. hepsi birden. "dedi.
 

Evet diyecek olanlara seslenen İnce, şunları aktardı:
 

"Elinizi vicdanınız koyun.  Bir apartmanda yönetici seçerken, bir başkan seçiyoruz, birde yönetim kurulu seçiyoruz. Bunun yanında denetim kurulu seçiyoruz. Ayrıca bunların yedeklerini seçiyoruz. Ee ne gerek var. Bir adam seçelim yardımcıları da o atasın. Denetim kurulunu o atasın. Bir apartmanı bile bir kişiye teslim etmiyoruz da koca Türkiye Cumhuriyetini mi bir kişiye teslim edecez." 
 

İnce, referandumun bir seçim olmadığını ve kaybedilirse bir daha çözümü olmadığını belirterek, 140 yıllık demokrasi birikimini ve çocukların geleceğinin verileceğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim